Соопштенија

27.11.2023

Народната банка и Министерството за финансии ги доделија наградите од Конкурсот за ученици од основното и средното образование посветен на Светскиот ден на штедењето ‒ 31 октомври

Прочитај повеќе..

25.11.2023

Средба на гувернерката Ангеловска-Бежоска со холандската кралица Максима

Прочитај повеќе..

24.11.2023

Ангеловска-Бежоска на започнувањето на втората фаза од проектот со ИНФЕ-ОЕЦД и МФ на Холандија: Преку финансиска едукација до ползување на придобивките од финтек-секторот

Прочитај повеќе..

23.11.2023

Митреска на настан на ЕБОР за младите претприемачи: Посилната вклученост на младите во бизнисот го зголемува потенцијалот на економијата

Прочитај повеќе..

Настани