Скопје, 23 март 2023

Годишен форум на „Виенската иницијатива“: Зачувување на ценовната и финансиската стабилност, за да се зачува довербата на јавноста

Прочитај повеќе..

Скопје, 22 март 2023

Утре во Скопје започнува Годишната конференција на Виенската иницијатива – еден од најголемите собири во областа на финансиите во Европа

Прочитај повеќе..