Скопје, 26.4.2017 година

Димитар Богов, гувернер на НБРМ, Обраќање по повод свеченото одбележување на 25-годишниот јубилеј од монетарното осамостојување на Република Македонија

Прочитај повеќе..

Обраќање на Борко Станоевски, по повод свеченото одбележување на 25-годишниот јубилеј од монетарното осамостојување на Република Македонија

Прочитај повеќе..

Обраќање на проф. д-р Александар Стојков и доделување на Годишната награда за млади истражувачи за 2017 година

Прочитај повеќе..