Скопје, 27 ноември 2023 година

Народната банка и Министерството за финансии ги доделија наградите од Конкурсот за ученици од основното и средното образование посветен на Светскиот ден на штедењето ‒ 31 октомври

Прочитај повеќе..

Скопје, 25 ноември 2023 година

Средба на гувернерката Ангеловска-Бежоска со холандската кралица Максима

Прочитај повеќе..

Скопје, 24 ноември 2023 година

Ангеловска-Бежоска на започнувањето на втората фаза од проектот со ИНФЕ-ОЕЦД и МФ на Холандија: Преку финансиска едукација до ползување на придобивките од финтек-секторот

Прочитај повеќе..

Скопје, 23 ноември 2023 година

Митреска на настан на ЕБОР за младите претприемачи: Посилната вклученост на младите во бизнисот го зголемува потенцијалот на економијата

Прочитај повеќе..