Финансиската едукација на Народната банка предвидува е-предавања за деца и млади од основното, средното и високото образование.

Закажување е-предавање за финансиска едукација во текот на учебната 2020/21 се врши со пополнување на формуларот (преземи тука). Пополнетиот формулар испратете го на електронската пошта: [email protected]