Njoftime

15.04.2021

Gligorova: Informacionet e pasakta dhe spekulimet nuk kishin asnjë efekt material mbi sistemin bankar dhe të gjitha të dhënat tregojnë se ai është i qëndrueshëm

Më shumë..

14.04.2021

Pozicionimi i politikës monetare vlerësohet si i përshtatshëm për kushtet makroekonomike - ruhet karakteri relaksues

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

12.04.2021

Takim me Bjerde nga Banka Popullore: Të gjithë të dhënat tregojnë se sistemi bankar është i qëndrueshëm - kjo është thelbësore për ekonominë e përgjithshme maqedonase

Më shumë..

11.04.2021

Takim me Departamentin për Statistika të FMN-së: Banka Popullore vazhdimisht publikon të dhëna statistikore me cilësi të lartë

Më shumë..

Ngjarje

 

Ekonomi për të gjithë

Kredi me probleme - çfarë nënkuptojnë ato nga këndvështrimi i klientëve të bankave?

Më shumë..