U mbajt mbledhja e Këshillit të Bankës Popullore dhe e Komitetit për Politikë Operative Monetare

Më shumë..

Zoran Panovski nga Banka Popullore: Edukimi financiar dhe vetëdija adekuate e investitorëve kontribuon në zhvillimin e tregjeve të brendshme financiare

Më shumë..

Këtë javë do të mbahet sesioni i 48-të i Klubit të Hulumtuesëve të Bankës Popullore

Më shumë..

Angellovska-Bezhoska për SEFF: Rritja e integrimit tregtar dhe financiar për ngritjen e nivelit të zhvillimit

Më shumë..

Fjalimi i guvernatores në takim me Fondin e Investimeve për Rritje të Gjelbërt dhe "Financat në lëvizje": Strategjia e re për Financat e Gjelbërta e BP do të forcojë potencialin e sistemit bankar për mbështetjen e transformimit të gjelbër të ekonomisë

Më shumë..  • Njoftime për shtyp  2023  |  2022  |  2021   2020  |  2019  |  2018
  • Fjalime Guvernatori Anita Angelovska-Bezhoska  |  Viceguvernatorë
  • Intervista