Shkup, 28 shtator 2023

Nesër fillon Konferenca e 9-të vjetore hulumtuese e Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 22 shtator 2023

U mbajt sesioni i 48-të i Klubit të Hulumtuesëve: Prezantimi i punimit që fitoi Çmimin e vitit të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 20 shtator 2023

U mbajt mbledhja e Këshillit të Bankës Popullore dhe e Komitetit për Politikë Operative Monetare

Më shumë..

Shkup, 19 shtator 2023

Zoran Panovski nga Banka Popullore: Edukimi financiar dhe vetëdija adekuate e investitorëve kontribuon në zhvillimin e tregjeve të brendshme financiare

Më shumë..