Shkup, 30 dhjetor 2021

Mbahet mbledhja e rregullt e Këshillit të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 30 dhjetor 2021

Angelovska-Bezhoska: Pas rënies vitin e kaluar, këtë vit investimet e huaja direkte dhe investimet totale shënojnë rritje

Më shumë..

Shkup, 28 dhjetor 2021

Angelovska-Bezhoska: Kursi i denarit është stabil, kurse rezervat valutore janë adekuate

Më shumë..

Shkup, 25 dhjetor 2021

Angelovska-Bezhoska: Rritja më e lartë ekonomike është e mundur përmes reformave strukturore dhe integrimit tregtar dhe financiar

Më shumë..

Shkup, 24 dhjetor 2021

Angelovska-Bezhoska: 2021 është vit i rimëkëmbjes graduale, vitin e ardhshëm presim që ekonomia të kthehet në rritjen e para krizës

Më shumë..

23 dhjetor 2021

U mbajt sesioni i 41-të i Klubit të Hulumtuesve të themeluar nga Banka Popullore

Më shumë..

Zhvillime monetare në Republikën e Maqedonisë së Veriut

Më shumë..

Shkup, 21 dhjetor 2021

CEF: Banka Popullore është qendër e vërtetë e dijes, shembull në rajon

Më shumë..

20 dhjetor 2021

U miratua Programi i Punës së Bankës Popullore për vitin 2022

Më shumë..

17 dhjetor 2021

FMN edhe me një konfirmim për stabilitetin e denarit

Më shumë..

Përfundoi me sukses programi i financuar nga BE për të mbështetur bankat qendrore dhe agjencitë e mbikëqyrjes bankare në Ballkanin Perëndimor

Më shumë..

Shkup, 14 dhjetor 2021

Takimi Hanig-Bezhoska: Banka Popullore ka ndërmarr hapa të mëdha në avansimin e edukimit financiar dhe përfshirjes

Më shumë..

Shkup, 11 dhjetor 2021

Banka Popullore po hap gjithnjë e më shumë dyert për modernizim të peizazhit të pagesave

Përfundoi me sukses konferenca e 13-të për pagesa dhe infrastrukturë të tregut

Më shumë..

Shkup, 7 dhjetor 2021

Konferenca e BP për pagesa dhe infrastrukturë të tregut: Sektori fintek zgjerohet gjithnjë e më shpejt në industrinë e pagesave

Më shumë..

Shkup, 7 dhjetor 2021

Banka Popullore dhe Banka Qendrore e Holandës organizojnë Konferencën e trembëdhjetë për pagesa dhe infrastrukturën e tregut

Më shumë..

Shkup, 6 dhjetor 2021

Takimi Pendarovski - Angelovska-Bezhoska: Stabiliteti makroekonomik u ruajt me sukses, ekonomia po rimëkëmbet gradualisht

Më shumë..

Shkup, 3 dhjetor 2021

Angelovska-Bezhoska në konferencën e KB: Bankat me angazhim më të madh për kreditë jeshile – vitin e kaluar rritje prej 23%

Më shumë..

Shkup, 26 nëntor 2021

Javën e ardhshme mbahet edicioni i pestë i Ditëve të Edukimit Financiar

Më shumë..

Shkup, 21 nëntor 2021

Zëvendësguvernatorja Mitreska: Përfshirja financiare digjitale është një sfidë e re globale

Më shumë..

Zhvillimet monetare në Republikën e Maqedonisë së Veriut

Më shumë..

Shkup, 18 nëntor

Takim Aranitasi – Angelovska Bezhoska: Transparenca dhe funksionimi i suksesshëm i Bankës Popullore janë parakushte për rruajtjen e mjedisit të favorshëm ekonomik

Më shumë..

Shkup, 13 nëntor 2021

Banka Popullore prezantoi projeksionet makroekonomike para bashkësisë ndërkombëtare

Projeksionet e Bankës Popullore janë shumë afër projeksioneve të institucioneve financiare ndërkombëtare dhe Komisionit Evropian

Më shumë..

Shkup, 11 nëntor 2021

Angelovska-Bezhoska: Denari është dhe do të mbetet stabil

Më shumë..

Shkup, 10 nëntor 2021

Pozicionimi i politikës monetare vlerësohet i përshtatshëm për kushtet makroekonomike

Më shumë..

Shkup, 9 nëntor 2021

U miratua Raporti i fundit tremujor me parashikimet e fundit makroekonomike të Bankës Popullore

Më shumë..

6 nëntor 2021

Fitch: Denari mbetet i qëndrueshëm, sistemi bankar rikonfirmon qëndrueshmërinë nga goditja pandemike

Më shumë..

4 nëntor 2021

Bashkëpunim me Bankën Popullore Kroate që synon forcimin e funksionit të marrëdhënieve ndërkombëtare

Më shumë..

Paris-Shkup, 3 nëntor 2021

Banka Popullore si anëtare e rrjetit ndërkombëtar për sistem financiar të gjelbër ka mbështetur deklaratën ndërkombëtare në kuadër të Konferencës së OKB-së për ndryshimet klimatike

Më shumë..

Shkup, 2 nëntor 2021

Angelovska-Bezhoska në Konferencën Vjetore të Iniciativës së Vjenës: Regullativë e fortë financiare për të forcuar më tej stabilitetin financiar

Më shumë..

Shkup, 29 Tetor 2021

Publikohen rezultatet e konkursit tradicional për nxënës me rastin e Ditës Botërore të Kursimit

Më shumë..