Politika e përdorimit të biskotave (cookies)

Kjo faqe shpjegon Politikën për përdorimin e biskotave dhe teknologjive të ngjashme 

Deklarata e privatësisë

Banak Popullore trajton të dhënat personale që i merr përmes internet faqes së saj me kujdesin e duhur dhe i përpunon ato plotësisht brenda kornizave të Ligjit për Mbrojtje të të Dhënave Personale dhe rregullativës nënligjore.

Çfarë janë biskotat (cookies)?

Faqja jonë e internetit përdor biskota. Biskota është një skedar i vogël i përbërë nga shkronjat dhe numrat që regjistrohen në kompjuterin Tuaj.

Biskotat nuk ruajnë të dhëna personale, siç janë emri ose adresa Juaj.

Kur të vizitoni faqen tonë herën tjetër, biskotat na lejojnë ta njohim shfletuesin Tuaj. Bisktotat mund të ruajnë preferencat Tuaja dhe informacione tjera, por nuk mund t’i lexojnë të dhënat ose informacionet Tuaja nga disku i Juaj ose të lexojnë skedarë tjerë të ruajtur për biskotat e faqeve tjera.

Faqja e internetit e Bankës Së Popullit corists dy lloje të kolaps

Biskota të nevojshme (necessary cookies). Biskotat e nevojshme ndihmojnë një ueb faqe të jetë e përdorshme duke siguruar funksione bazë, të tilla si navigimi nëpër faqe. Pa këto biskota (cookies) faqja nuk mund të funksionojë siç duhet.

Biskota statistikore (Statistical cookies). Biskotat statistikore na ndihmojnë të kuptojmë se si vizitorët komunikojnë me ueb faqen përmes mbledhjes së informacionit anonim.

Lista e kukive analitike të përdorura: Kohëzgjatja

Analtika e Google-it

Analitika e Google-it mbledh informacione që na mundësojnë të kuptojmë ndërveprimet me faqet tona të internetit dhe në fund fare rafinojnë përvojën për t’ju shërbyer sa më mirë.


Si t’i fshini ose kontrolloni biskotat? 

Nuk është e detyrueshme t’i pranoni bisktotat dhe pëlqimi mund të revokohet në çdo kohë. Përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit, ju mund të zgjidhni cilat bisktota do t’i mbani, dhe cilat nuk dëshironi t’i mbani. 

Mund ta vendosni internet shfletuesin Tuaj t’i refuzojë biskotat ose t’ju paralajmërojë çdo herë që dërgohen biskota. Nëse e zgjidhni këtë opsion, pjesë të caktuara të internet faqes mund të mos funksionojnë siç është menduar.

Për më shumë informacione të dobishme për menaxhimin e biskotave në shfletuesit e njohur mund të gjeni në lidhjet në vijim:

Microsoft Edge:
https://support.microsoft.com/en-us/topic/delete-and-manage-cookies-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64dMicrosoft 

Internet Explorer:
https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies 

GoogleChrome:
https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en

Mozilla Firefox:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Duke klikuar në fushën „pajtohem“, Ju deklaroni se i keni kuptuar dhe jeni pajtuar me përdorimin e biskotave në pajtim me këtë politikë të biskotave.