Shkup, 21 shkurt 2021

Viceguvernatori Bajrami: Banka Popullore është një institucion profesional, një ekip i tërë qëndron pas të gjitha vendimeve

Intervisë për MIA-n

Më shumë..

Shkup, 15 shkurt 2021

Angelovska-Bezhoska: Banka Popullore do të fillojë me aktivitete për të mbështetur „financat e gjelbra“ dhe përqendrohet në mbështetjen e sektorit fintech

Më shumë..

Shkup, 1 tetor 2020

Angelovska-Bezhoska: Masat monetare ndihmojnë për një rritje të qëndrueshme të mbështetjes së kredisë

Më shumë..

Shkup, 28 shtator 2020

Angelovska-Bezhoska për RTM: Nuk priten presione të konsiderueshme inflacioniste

Më shumë..

Shkup, 19 shtator 2020

Viceguvernatorja Mitreska për MIA-n: Banka Popullore nuk mund dhe nuk guxon të lejojë që një bankë të punojë në kundërshtim me legjislacionin

Më shumë..

Shkup, 24 gusht 2020

Intervistë me guvernatoren Angelovska-Bezhoska për gazetën „Veçer“: Bankat janë të sigurta dhe të qëndrueshme, paratë e qytetarëve janë të sigurta

Më shumë..

Shkup, 5 gusht 2020

Angelovska-Bezhoska: Dërgesat në valutë nga emigrantët dhe personat që përkohësisht punojnë jashtë vendit janë të rëndësishme për ekonominë maqedonase

Intervistat për Radion Shtetërore Australiane SBS dhe për revistën elektronike „Antoris“

Më shumë..

Shkup, 23 qershor 2020

Angelovska-Bezhoska: Spekulimet lidhur me kursin e këmbimit të denarit nuk mbështeten nga argumentet ekonomike

Deklarata e guvernatores së Bankës Popullore për „Faktor“

Më shumë..

Shkup, 3.4.2020

Angelovska-Bezhoska: Presim lehtësim të kushteve financiare si për qytetarët ashtu edhe për sektorin e korporatave

Nga intervista për TV21

Më shumë..

Shkup, 22.3.2020

Angelovksa-Bezhoska: Mundësitë për ndryshim të kushteve të marrëveshjes së kredisë janë më të favorshme për qytetarët e prekur vetëm me një moratorium, po punohet për një rregullore mbi zbatim efikas dhe të shpejtë

Më shumë..

Shkup, 12.03.2020

Intervista e guvernatores së Bankës Popullore, Anita Angelovska-Bezhoska për emisionin „Magazina ekonomike“ i televizionit Alsat-M

Angelovska-Bezhoska: Sistemi bankar është i qëndrueshëm ndaj goditjeve të mundshme

Më shumë..