Shkup, 28.12.2019

Banka Popullore organizoi Punëtori për gazetarë

Më shumë..

Shkup, 26.12.2019

Mbahet mbledhja e rregullt e Këshillit të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 26.12.2019

Banka Popullore filloi publikimin e të dhënave të reja statistikore në fushën e operacioneve të kartave

Më shumë..

Shkup, 23.12.2019

„Me Bankën Popullore në botën e financave“ - projekt i ri për edukim financiar

Nisi transmetimi i serialit të videove të animuara të cilin Banka Popullore e përgatit me mbështetje financiare të Fondit Evropian për Evropën Juglindore (EFSE).

Më shumë..

Shkup, 18.12.2019

Punim i ekspertëve të Bankës Popullore në librin e botuar me rastin e dhjetëvjetorit të formimit të Nismës së Vjenës

Më shumë..

Shkup, 18.12.2019

„NBStat“ - një hap i ri për avancimin e diseminimit të të dhënave statistikore të Bankës Popullore

Përmes një projekti të mbështetur nga Bashkimi Evropian krijohet një ueb-portal i ri statistikor.

Më shumë..

Shkup, 16.12.2019

„Fitch“: Themelet e sektorit bankar të Maqedonisë së Veriut vazhdojnë të jenë të shëndosha

Më shumë..

Shkup, 12.12.2019

Mbahet Sesioni i 35-të i Klubit të Hulumtuesve

Më shumë..

Shkup, 12.12.2019

Guvernatorja e Bankës Popullore mbajti ligjëratë para studentëve të Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik

Më shumë..

Shkup, 11.12.2019

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 06.12.2019

Punëtori në Bankën Popullore: Do të përgatitet një Strategji kombëtare për mbështetje të fintech sektorit

Më shumë..

Vilinus, 28.11.2019

Angelovska-Bezhoska në Fintech forumin 17+1 të nivelit të lartë në Vilinus: Avancimet në fushën e pagesave digjitale mund të kontribuojnë në rritjen e vëllimit të tregtisë dhe në këtë mënyrë në rritjen e ekonomive

Më shumë..

Shkup, 22.11.2019

Banka Popullore dhe Komisioni Evropian nënshkruan Marrëveshje për bashkëpunim në procesin e mbrojtjes së monedhave euro nga falsifikimi

Më shumë..

Shkup, 21.11.20190

Takim i guvernatores Angelovska-Bezhoska me zëvendësdrejtorin e FMN-së, Tao Zhang: Bashkëpunimi ndërmjet FMN-së dhe Bankës Popullore është në nivel të lartë

Më shumë..

Shkup-Prishtinë, 20.11.2019

Angelovska-Bezhoska: Nevojitet konsolidim i mëtejshëm i sistemeve bankare në rajonin e Ballkanit Perëndimor

Nga Konferenca ndërkombëtare „Rreziqet dhe mundësitë në një sektor financiar dinamik - Perspektiva zhvillimore“

Më shumë..

Shkup, 19.11.2019

Banka Popullore hapi Portën e Inovacionit - mbështetje më intensive për zhvillimin e fintech sektorit në vendin tonë

Më shumë..

Shkup, 18.11.2019

Ekipi i FMN-së: Politika monetare është e përshtatshme dhe sistemi bankar është i shëndoshë

Më shumë..

Shkup, 14.11.2019

Angelovska-Bezhoska në „Makedonija2025“: Procesi i konvergjencës reale drejt ekonomisë së Bashkimit Evropian duhet të përshpejtohet

Më shumë..

Shkup, 13.11.2019

Mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 11.11.2019

Punëtori në Bankën Popullore: Si të mbështetet në mënyrë më të përshtatshme zhvillimi i një ekosistemi fintech inovativ?

Më shumë..

Shkup, 09.11.2019

Banka Popullore, MF dhe ASO ndanë çmimet me rastin e ditëve të kursimit dhe sigurimit: Përmes edukimit financiar drejt një ekonomie më të fortë

Më shumë..

Shkup, 08.11.2019

Angelovska-Bezhoska - Vujçiq: Prioriteti ynë i përbashkët është forcimi i stabilitetit financiar në rajonin tonë

Më shumë..

Shkup, 07.11.2019

Miratohet Raporti i fundit i Bankës Popullore me parashikimet makroekonomike për periudhën e viteve 2019-2022

Më shumë..

Shkup, 02.11.2019

Takim i guvernatores së Bankës Popullore me ambasadorin e Mbretërisë së Holandës

Më shumë..

Shkup, 31.10.2019

Mbahet mbledhja e rregullt e Këshillit të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 31.10.2019

Angelovska-Bezhoska: Është e rëndësishme që bankat të ruajnë kushte konkurruese për kursim, që është një burimi kryesor i financimit për aktivitetin e huadhënies

Shënohet 31 Tetori - Dita Botërore e Kursimit

Më shumë..

Shkup, 30.10.2019

Filloi Twinning projekti „Forcimi i kapacitetit institucional të Bankës Popullore në rrugën drejt anëtarësimit në SEBQ“

Më shumë..

Shkup, 28.10.2019

Banka Popullore dhe ESHS: Statistika cilësore është thelbësore për marrjen e vendimeve të mira dhe drejtimin e politikave të shëndosha ekonomike

Banka Popullore dhe Enti Shtetëror i Statistikës bashkërisht shënuan Ditën Evropiane të Statistikës

Më shumë..

Uashington, 20.10.2019

Takime me zyrtarë të lartë të FMN-së: Politika monetare është e përshtatshme dhe është arritur niveli më i lartë historik i rezervave valutore

Në Takimet Vjetore të FMN-së dhe BB-së në Uashington

Më shumë..

Uashington, 19.10.2019

Takimet në Uashington: Banka Popullore vazhdon bashkëpunimin me institucionet dhe organizatat financiare ndërkombëtare

Më shumë..