Të nderuar përdorues,
Ju informojmë se shkaku i ndërhyrjes së planifikuar më 20.05.2023 (e shtunë) faqja publike e Bankës Popullore nuk do të jetë e disponueshme deri në përfundim të ndërhyrjes.
Ju faleminderit për mirëkuptimin


Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë së Veriut është bankë qendrore, dhe rrjedhimisht banka e vetme për emetim në Republikën e Maqedonisë së Veriut. 

Qëllimi i saj kryesor është ruajtja e stabilitetit të çmimeve.