Следната недела ќе се одржи четвртото издание на Деновите на финансиската писменост

Прочитај повеќе..

Објавени резултатите од традиционалниот конкурс за ученици по повод Светскиот ден на штедењето

Прочитај повеќе..

Наградени ученици на Конкурсот за ученици од основното и средното образование по повод Светскиот ден на штедењето ‒ 31 октомври

Прочитај повеќе..

Повторно претставник на нашата земја е европски вицешампион на Европскиот квиз на парите

Христијан Андовски од Велес го освои второто место на годинешното издание на најголемото европско натпреварување во сферата на финансиската едукација

Прочитај повеќе..

Претставниците на нашата земја најбројни во големото финале на Европскиот квиз на парите

Прочитај повеќе..

Објавени резултатите од анкетата на ОЕЦД-ИНФЕ за мерење на нивото на финансиската писменост на возрасното население во Југоисточна Европа

Прочитај повеќе..

Близу 500 ученици учествуваа на националниот натпревар на Европскиот квиз на парите

Прочитај повеќе..

Работна средба за подготовка за Европскиот квиз на парите: Значително зголемен интересот за финансиска едукација

Прочитај повеќе..