Njoftim, 27.3.2017

Trupi Koordinues i Institucioneve Rregullatore për Edukim Financiar në Maqedoni i cili përbëhet prej BPRM, Ministrisë së Financave, Agjensionit për Mbikëqyrje të Sigurimeve, MAPAS dhe Komisionit për Letra me Vlerë, në bashkëpunim me Byronë për Zhvillim të Arsimit dhe Lidhjes së Organizatave Mikrofinanciare, më 27 mars të vitit 2017 shënojnë fillimin e Javës Globale të Parasë (27 mars - 2 prill).

Më shumë..

Njoftim, 12.1.2017

Guvernatori i Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë z. Dimitar Bogov dhe Drejtoresha e Byrosë për Zhvillim të Arsimit, z-nja Vesna Horvatoviq, nënshkruan Memorandum për Bashkëpunim në fushën e edukimit financiar dhe fusha të tjera në arsim.

Më shumë..