Nënkampionët e Kuizit Evropian të Parasë të viteve 2019 dhe 2020 ndanë përvojën e tyre me pjesëmarrësit e paraqitur në Kuizin Evropian të Parasë për vitin 2021

Më shumë..

Javën e ardhshme mbahet edicioni i katërt i Ditëve të Edukimit Financiar

Më shumë..

Publikohen rezultatet e konkursit tradicional për nxënës me rastin e Ditës Botërore të Kursimit

Më shumë..

Nxënësit e shpërblyer në Konkursin për nxënës të arsimit fillor dhe të mesëm me rastin e Ditës Botërore të Kursimit - 31 Tetor

Më shumë..

Një përfaqësues i vendit tonë përsëri nënkampion evropian i Kuizit Evropian të Parasë

Hristijan Andovski nga Velesi e fitoi vendin e dytë në edicionin e sivjetshëm të garës më të madh evropiane në sferën e edukimit financiar

Më shumë..

Publikohen rezultatet nga sondazhi i OECD-INFE mbi matjen e nivelit të kulturës financiare të popullatës së rritur në Evropën Juglindore

Më shumë..

Afër 500 nxënës morën pjesë në garën nacionale të Kuizit Evropian të Parasë

Më shumë..

Do të mbahet gara kombëtare e Kuizit Evriopian të Parasë

Më shumë..

„Me Bankën Popullore në botën e financave“ - projekt i ri për edukim financiar

Nisi transmetimi i serialit të videove të animuara të cilin Banka Popullore e përgatit me mbështetje financiare të Fondit Evropian për Evropën Juglindore (EFSE).

Më shumë..