U zgjodhën përfaqësuesit për finalen evropiane të “Kuizit evropian të parasë”

Më shumë..

Mbahet takim virtuel pune për përgatitje të Kuizit Evropian të parasë për vitin 2022

Më shumë..

Thirrje Publike për Kuizin Evropian të Parasë

Më shumë..

Javën e ardhshme mbahet edicioni i pestë i Ditëve të Edukimit Financiar

Më shumë..

Në bashkëpunim me INFE-OECD dhe Ministrinë e Financave të Holandës, po intensifikohen aktivitetet për implementim të Strategjisë kombëtare për Edukim Financiar dhe Përfshirje Financiare

Punëtori për implementim të sukseshëm të Strategjisë: "Përpjekje të koordinuara për forcim të edukim financiar në Maqedoninë e Veriut"

Më shumë..

U miratua Kodi i praktikave të mira për edukim financiar – Qasje e koordinuar e rregullatorëve financiar, sektorit privat dhe civil për edukim më efikas

Më shumë..

Miratohet Strategjia e parë nacionale për edukim financiar dhe përfshirje financiare

Më shumë..

Zhvillohet finalja e madhe e Kuizit Evropian të Parasë

Më shumë..

Ekipi i të 8-4 nga SHF „Sv. Kliment Ohridski“ nga Manastiri do të përfaqësojë vendin tonë në finalen e Kuizit Evropian të Parasë

Më shumë..