Uashington, 17.10.2019

Guvernatorja e Bankës Popullore dhe ministrja e Financave në Takimet Vjetore të FMN-së dhe Bankës Botërore në Uashington

Më shumë..

Shkup, 09.10.2019

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 05.10.2019

Shpallet konkursi tradicional për nxënës të shkollave fillore dhe të mesme me rastin e Ditës Botërore të Kursimit - 31 tetor dhe Ditës Botërore të Sigurimit - 1 nëntor

Më shumë..

Shkup, 03.10.2019

Guvernatorja në „Erste Investors’ Breakfast“: Reformat strukturore dhe institucionale mund të mundësojnë një rritje të shpejtë dhe të qëndrueshme ekonomike në rajon

Më shumë..

Shkup, 30.09.2019

Stabiliteti financiar do të vazhdojë të forcohet

Më shumë..

Shkup, 27.09.2019

Banka Popullore është nikoqire e Takimit të 5-të të Grupit Rajonal të Punës për Edukim Financiar të Evropës Juglindore

Më shumë..

Shkup, 26.09.2019

Mbahet mbledhja e rregullt e Këshillit të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 25.09.2019

Takim me përfaqësues të lartë të unioneve të rëndësishme të kreditit nga SHBA dhe Evropa: Sistemi ynë financiar është stabil

Më shumë..

Shkup, 24.09.2019

Mbahet Sesioni i 34-të i Klubit të Hulumtuesve

Më shumë..

Shkup, 14.09.2019

Fadil Bajrami riemërohet viceguvernator i Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 11.09.2019

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 07.09.2019

Takim me përfaqësuesit e kompanive financiare

Më shumë..

Shkup, 06.09.2019

Takim ndërmjet guvernatores së Bankës Popullore dhe ministres së financave

Më shumë..

Shkup, 29.08.2019

Lejohet hapja e llogarive në shërbimet e huaja elektronike për transaksione për qëllime komerciale

Mbahet mbledhja e rregullt e Këshillit të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 14.08.2019

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 01.08.2019

Mbahet mbledhja e shtatë e Komitetit për Stabilitet Financiar

Më shumë..

Shkup, 25.07.2019

Miratohet Raporti për Stabilitet Financiar në vitin 2018 dhe Raporti i fundit Tremujor i Bankës Popullore

Mbahet mbledhja e rregullt e Këshillit të Bankës Popullore

Më shumë..

Dubrovnik, 16.07.2019

Angelovska-Bezhoska në tryezë të rrumbullakët me Tao Zhang nga FMN: Diskutim për sfidat e tregut të punës dhe ndikimi i trendeve demografike

Më shumë..

Shkup, 10.07.2019

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 01.07.2019

Angelovska-Bezhoska në Konferencën Vjetore dhe Asamblenë e Përgjithshme Vjetore të BIS-it

Më shumë..

Shkup, 18.06.2019

Mbledhje e Konstituencës në Shkup: ekspertë të shquar ndërkombëtarë do të diskutojnë mbi temat kryesore ekonomike

Më shumë..

Frankfurt, 13.06.2019

Angelovska-Bezhoska në Konferencën e BQE-së

Më shumë..

Shkup, 12.06.2019

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 11.06.2019

Mbledhja e sivjetshme e Konstituencës Holandeze-Belgjiane të FMN-së dhe Grupit të Bankës Botërore do të mbahet në Shkup

Më shumë..

Shkup, 06.06.2019

Viceguvernatorja Mitreska në tryezën e rrumbullakët të organizuar nga CEF

Më shumë..

Ohër, 05.06.2019

Rrugës drejt BE-së, Maqedonia e Veriut hap dyert për ndryshim të peizazhit të pagesave

Përfundon me sukses Konferenca e 12-të për Pagesa dhe Infrastrukturë të Tregut

Më shumë..

Ohër, 04.06.2019

Konferenca e Bankës Popullore: Do të inkurajohen aktivitetet për përmirësim të ndjeshëm të tregut të shërbimeve të pagesave në vend

Më shumë..

Filloi Konferenca e 12-të për pagesa dhe infrastrukturë të tregut nën organizimin e Bankës Popullore

Më shumë..

Të hënën fillon Konferenca e 12-të e Bankës Popullore për pagesa dhe infrastrukturë të tregut

Më shumë..

Shkup, 31.005.2019

Takim me nënkampionët e Kuizit Evropian të Parasë

Zhvillohet një takim me rastin e përfundimit të Ditëve të Edukimit Financiar

Më shumë..