Njoftim për Shtyp, 10.04.2018

Banka Popullore e Repubikës së Maqedonisë emetoi dhe lëshoi në qarkullim monedhë të re për koleksionim

Më shumë..

Njoftim për Shtyp, 05.04.2018

Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë organizon Konferencën e shtatë hulumtuese vjetore, 12 dhe 13 prill 2018, Ohër

Më shumë..

Depozita të disponueshme për shtatë ditë, 05.04.2018

Më shumë..

Njoftim për shtyp, 04.04.2018

Zhvillohet mbledhja e institucioneve rregullatore në vend, pjesëmarrës në Trupin Koordinues për Edukim Financiar

Më shumë..

Njoftim për Shtyp, 30.03.2018

Nënshkruhet Memorandum i Bashkëpunimit në fushën e edukimit dhe hulumtimit

Më shumë..

Njoftim për Shtyp, 29.03.2018

Këshilli i Bankës Popullore zhvilloi mbledhjen e tij të rregullt

Më shumë..

Depozita të disponueshme për shtatë ditë, 29.03.2018

Më shumë..

Depozita të disponueshme për shtatë ditë, 22.03.2018

Më shumë..

Njoftim për Shtyp, 16.03.2018

Më 15 mars 2018, në hapësirat e Bankës Popullore u mbajt Sesioni i 28-të i Klubit të Hulumtuesve

Më shumë..

Njoftim për Shtyp, 15.03.2018

Trupi Koordinues i Institucioneve Rregullatore për Edukim Financiar në Maqedoni shënon Javën Globale të Parasë

Më shumë..

Depozita të disponueshme për shtatë ditë, 15.03.2018

Më shumë..

Njoftim për Shtyp, 14.03.2018

Komitetit për Politikë Operative Monetare të BPRM-së zhvilloi mbledhjen e tij të rregullt

Më shumë..

Ankandi i rregullt i bonove të bankës qendrore, 14.03.2018

Më shumë..

Njoftim për Shtyp, 09.03.2018

Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë emetoi dhe lëshoi në qarkullim monedhën e re koleksionuese “Demi”

Më shumë..

Depozita të disponueshme për shtatë ditë, 08.03.2018

Më shumë..

Njoftim për Shtyp, 05.03.2018

Komiteti për stabilitet financiar zhvilloi mbledhjen e tij të pestë

Më shumë..

Depozita të disponueshme për shtatë ditë, 01.03.2018

Më shumë..

Njoftim për Shtyp, 27.02.2018

FMN-ja emëron Sebastian Sosën si përfaqësues rezident në Maqedoni

Më shumë..

Njoftim për Shtyp, 23.02.2018

Këshilli i Bankës Popullore zhvilloi mbledhjen e katërt

Më shumë..

Depozita të disponueshme për shtatë ditë, 22.02.2018

Më shumë..