Соопштение на НБРМ, 17.1.2017 година

Одлука на Комисијата за жалби при Советот за етика во медиумите на Македонија

Прочитај повеќе..

Соопштение на НБРМ, 17.1.2017 година

Народната банка на Република Македонија ја известува јавноста дека е издаденa и пуштенa во оптек кованaтa парa за колекционерски цели „света Матрона Московска“

Прочитај повеќе..

Соопштение на НБРМ, 12.1.2017

Гувернерот на Народната банка на Република Македонија, г. Димитар Богов и директорот на Бирото за развој на образованието, г-ѓа Весна Хорватовиќ, потпишаа Меморандум за соработка во областа на финансиската писменост и други области во образованието

Прочитај повеќе..

Соопштение на НБРМ, 11.1.2017 година

Соопштение од седница на Комитетот за оперативна монетарна политика на НБРМ

Прочитај повеќе..