Shkup, 9 mars 2022

Angellovska-Bezhoska: Banka Popullore ka kapacitet dhe instrumente për ruajtjen e stabilitetit të denarit

Më shumë..

Shkup, 9 prill 2022

Angellovska-Bezhoska: Dërgesat u kthyen në nivelin e periudhës së para krizës me rritje prej 44% në vitin 2021

Më shumë..

Shkup, 6 prill 2022

Memorandum për bashkëpunim mes BP dhe UEJL: Profesionistë nga Banka Qëndrore do të jenë ligjërues të ftuar të studentëve

Më shumë..

Shkup, 1 prill 2022

U mbajt sesioni i 42-të i Klubit të Hulumtuesëve i formuar nga Banka Popullore

Më shumë..

Shkup, 30 mars 2022

Takim i Angellovska-Bezhoska me delegacionin e BERZH: Edhe përkrah zhvillimeve më të reja ruhet stabiliteti makroekonomik në vend

Më shumë..

Shkup, 29 mars 2022

BQE-ja ka zgjatur qasjen e Bankës Popullore deri te repo linja prej 400 milionë euro për të siguruar likuiditet devizor për gati një vit

Më shumë..

Shkup, 26 mars 2022

Rregullatorët financiarë nënshkruajtën Memorandum për bashkëpunim ne fintek-fushën: Jemi duke formuar sistem për mbështetje të fintek-sektorit

Më shumë..

Shkup, 25 mars 2022

U zgjodhën përfaqësuesit për finalen evropiane të “Kuizit evropian të parasë”

Më shumë..

Shkup, 24 mars 2022

Angellovska-Bezhovska: Digjitalizimi është zgjidhje për ngritjen e potencialit të rritjes së ekonomisë tonë

Më shumë..

Shkup, 21 mars 2022

Mekanizëm shtesë për mbrojtje: Këmbimoret mund të blejnë euro prej bankave

Më shumë..

Shkup, 21 mars 2022

Fillon Java Globale e Parasë për vitin 2022: "Ndërtoni të ardhmen tuaj, tregohuni të zgjuar me paratë"

Më shumë..

Shkup, 20 mars 2022

Numër rekord i audiencës në ligjëratat e BP-së për edukimin financiar gjatë vitit 2021

Më shumë..

Shkup, 17 mars 2022

Këtë vit shënojmë 30 vjetorin e denarit dhe të pavarësisë së Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 16 mars 2022

Për momentin norma e interesit e pandryshuar, vazhdojmë me rishikime, ndërsa ndryshimet e ardhshme të kushtezuara nga treguesit makroekonomik

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 9 mars 2022

Komiteti për Stabilitetin Financiar: Stabiliteti financiar i normës së këmbimit të denarit është duke u mirëmbajtur me sukses

Më shumë..

Shkup, 5 mars 2022

Angellovska-Bezhoska: Sektori bankar është në gjendje të mirë – mjaftueshmëria e kapitalit është ndër më të lartat në dekadën e fundit

Më shumë..

Shkup, 2 mars 2022

Angellovska- Bezhoska: Nuk presim efekte të rëndësishme në operacionet e pagesave vendore pas përjashtimit të disa bankave ruse nga SWIFT-i

Më shumë..

Shkup, 1 mars 2022

Viceguvernatorja Mitrevska: Kursi i këmbimit të denarit është stabil, rezervat valutore janë të larta

Më shumë..

Shkup, 1 mars 2022

Angellovska-Bezhovska: Nuk ka banka ruse ose ukrainase te ne - sistemi bankar është i qëndrueshëm

Më shumë..

Shkup, 28 shkurt 2022

Mbahet mbledhja e rregullt e Këshillit të Bankës Popullore

Stabiliteti i sistemit financiar- mbështetje e ekonomisë vendase

Më shumë..

Shkup, 27 shkurt 2022

Angellovska-Bezhoska: Vazhdon trendi i digjitalizimit në shërbimet bankare

Më shumë..

Shkup, 25 Shkurt 2022

Mbahet takim virtuel pune për përgatitje të Kuizit Evropian të parasë për vitin 2022

Më shumë..

Shkup, 25 Shkurt 2022

Angellovska-Bezhovska – Besimi: Denari dhe sistemi financiar do të mbesin stabil

Më shumë..

Shkup, 24 Shkurt 2022

Vendim i KE-së: Rregullativa bankare dhe mbikqyrja që zbaton Banka Popullore është në pajtueshmëri me standardet europiane

Takim i guvernatores Angellovska-Bezhovska me euroambasadorin Gir

Më shumë..

Shkup, 23 Shkurt 2022

Për një kohë të shkurtër është vështirësuar qasja deri tek ueb-faqet e Bankës Popullore dhe bankave vendase: Integriteti dhe konfidencialiteti i të dhënave nuk është vënë në pyetje

Më shumë..

Shkup, 20 shkurt 2022

Angellovska-Bezhovska në konferencën e Bankës Qëndrore të Belgjikës: Zhvillimet gjeopolitike mund ta ngadalsojnë rritjen

Më shumë..

Shkup, 19 shkurt 2022

“Standard and Poor’s“: Denari dhe sistemi bankar dhe mbeten të qëndrueshëm

Më shumë..

Shkup, 18 shkurt 2022

Angelovska-Bezhoska ‒ Azeski: Masat dhe politikat e zbatuara nga Banka Popullore e zbutën ndikimin e pandemisë në ekonomi

Më shumë..

Shkup, 16 shkurt 2022

FMN: Politika monetare është e përshtatshme ndërsa rezervat valutore ofrojnë kurs të qëndrueshëm këmbimi

Më shumë..

Shkup, 16 shkurt 2022

Pozicionimi i deritanishëm i politikës monetare vlerësohet si i përshtatshëm për kushtet makroekonomike

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..