„Почитувани, доколку имате проблем со вчитување на некоја од апликациите на страниците на нбрм.мк (nbrm.mk), ве молиме да ги отворите со „Internet Explorer“ на http://www.nbrm.mk/ или да постапите според >UpatstvoHSTS<“