Скопје, 28.07.2021

Е-настан: Презентација на резултатите од Анкетата за развојот на финтек-секторот во Република Северна Македонија

(достапно само на англиски јазик)

Прочитај повеќе..

Скопје, 06.12.2019

Работилница во Народната банка: Ќе се подготвува Национална стратегија за поддршка на развојот на финтек-секторот

Прочитај повеќе..

Скопје, 11.11.2019

Работилница во Народната банка: Како најсоодветно да се поддржи развојот на иновативен финтек екосистем?

Прочитај повеќе..

Скопје, 29.05.2018

НБРМ одржа еднодневна работилница за „Финтек“

Со поддршка од Фондот за развој на Европскиот фонд за Југоисточна Европа (ЕФСЕ ДФ)

Прочитај повеќе..