Orari i punës

Hapur prej ditës së hënë deri në ditën e premte, ndërmjet orës 9 dhe 15 (hyrja e fundit më ora 14:30).

Mbyllur për fundjavë dhe festa shtetërore.

Hyrja është e lirë.


Paralajmërimi i vizitave

Vizita në grupe janë të mundshme, me rezervim të detyrueshëm.

Kohëzgjatja e një vizite është rreth 30 minuta.

Sipas Protokollit për vizitë, aktualisht numri i vizitorëve të njëkohshëm në ekspozitën e përhershme muzeale nuk mund të jetë më shumë se 10 persona. Për më shumë informacion rreth vizitave në grup, ju lutemi kontaktoni numrat e telefonit kontaktues ose përmes postës elektronike.

Telefona: +389 (0)2 3108 456, +389 (0)2 3108 425

Е-mail: [email protected]


Vizitorë

Hyrja në Muzeun e Bankës Populloreështë kah hyrja dytësore (objekti NB2).

Identifikimi është i detyrueshëm gjatë hyrjes (letërnjoftim; pasaportë).

Ka termin të veçantë për persona me nevoja të veçanta.


Informacion për kontakt

Adresa:

Bul. Kuzman Josifovski Pitu No. 1

1000 Shkup

Telefona: +389 (0)2 3108 456, +389 (0)2 3108 425

Е-mail [email protected]