Shkup, 10 mars 2021

Ulet norma bazë e interesit në mënyrë që të mbështetet më tej ekonomia e brendshme

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 4 shkurt 2021

BQE-ja e vazhdoi vlefshmërinë e repo linjës dhe i mundësoi Bankës Popullore qasje në likuiditetin valutor në euro deri në mars të vitit 2022

Më shumë..

Shkup, 3 nëntor 2020

Sistemi financiar iu përgjigj me sukses goditjes fillestare të Kovid krizës dhe është i gatshëm të trajtojë sfidat e mëtejshme

Mbahet mbledhja e Komitetit për Stabilitet Financiar

Më shumë..

Shkup, 2 nëntor 2020

Angelovska-Bezhoska: Kjo është kriza e parë në të cilën reagimi fillestar i Bankës Popullore është lehtësimi dhe jo shtrëngimi i politikës monetare.

Më shumë..

Shkup, 20 tetor 2020

FMN: Pavarësisht Kovid krizës, Banka Popullore vazhdon të përparojë dukshëm në fushën e statistikës

Më shumë..

Shkup, 14 tetor 2020

Takim Angelovska-Bezhoska - Paoluçi: Masat e Bankës Popullore ishin të përshtatshme dhe ndihmuan në zbutjen e efekteve nga Kovid kriza

Më shumë..

Shkup, 1 tetor 2020

Angelovska-Bezhoska: Masat monetare ndihmojnë për një rritje të qëndrueshme të mbështetjes së kredisë

Më shumë..

Shkup, 30 shtator 2020

Viceguvernatorja Mitreska në „East Jour Fixe“: Ekonomia maqedonase kapërcen Kovid krizën me baza më të forta krahasuar me krizën financiare globale të vitit 2008

Më shumë..

Shkup, 24 shtator 2020

Angelovska-Bezhoska: Një rritje më e shpejtë e ekonomive të vogla kërkon eksporte më të mëdha dhe thellim të integrimit në ekonominë ndërkombëtare

Më shumë..

Shkup, 1 shtator 2020

Bankat mund të sigurojnë një periudhë të dytë të pagesës së shtyrë të detyrimeve të kredisë

Më shumë..