UDHËTIMI NË BOTËN E PARASË

Dëshirojmë t'ju ftojmë në një „udhëtim“ të mrekullueshëm në botën e parasë! Jemi të sigurt se do të përjetoni një eksperincë interesante dhe magjepsëse. Në këtë udhëtim imagjinar do të mësoni:

  • Cfarë janë paratë, roli dhe misioni i tyre;
  • Historia e parasë, prej zanafillës së tyre deri më sot;
  • Fakte për paratë;
  • Më shumë informata për valutën kombëtare;
  • Si të dalloni kartëmonedhat e vërteta nga ato të falsifikuara.