Takim me nënkampionët e Kuizit Evropian të Parasë

Zhvillohet një takim me rastin e përfundimit të Ditëve të Edukimit Financiar

Më shumë..

Ditët e Edukimit Financiar filluan me një interes të madh midis qytetarëve

Më shumë..

Ditët e Edukimit Financiar: Thirrje publike për të gjithë qytetarët e interesuar

Më shumë..

Kuizi Evropian i Parasë: Ekipi i Maqedonisë së Veriut i dyti në Evropë

Më shumë..

Çfarë duhet të dini rreth kolateralit kur kërkoni një kredi bankare?

Më shumë..

Marko Ingjilizov dhe Viktorija Panova janë fituesit e garës nacionale - do të përfaqësojnë vendin tonë në finalen e Kuizit Evropian të Parasë

Më shumë..

Nesër fillon Java Globale e Parasë: Banka Popullore me aktivitete të shumta

Më shumë..

Çfarë bën Banka Popullore dhe çfarë do të thotë kjo për jetën tuaj të përditshme?

Më shumë..

Edukimi financiar bëhet një sfidë për nxënësit në vend

Interesim i madh për thirrjen publike për pjesëmarrje në Kuizin Evropian të Parasë

Më shumë..

Thirrje publike për shkollat fillore dhe të mesme në Republikën e Maqedonisë

Asociacioni Bankar Maqedonas në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, Bankën Popullore të Republikës së Maqedonisë dhe Komisionin për Letra me Vlerë të Republikës së Maqedonisë

Më shumë..