Скопје, 16.01.2019

Одржана редовната седница на Комитетот за оперативна монетарна политика на НБРМ

Прочитај повеќе..

Скопје, 15.01.2019

Во НБРМ се одржа почетната конференција на Твининг лајт проектот: „Јакнење на капацитетите на системот за борба против фалсификување евра“

Прочитај повеќе..

Скопје, 14.01.2019

Гувернерката на НБРМ и министерот за финансии на Форумот на Централна и Источна Европа на „Еуромани“

Прочитај повеќе..

Скопје, 3.1.2019 година

Информација за лажно претставување преку електронски пораки

Прочитај повеќе..