Shkup, 11.09.2019

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 07.09.2019

Takim me përfaqësuesit e kompanive financiare

Më shumë..

Shkup, 06.09.2019

Takim ndërmjet guvernatores së Bankës Popullore dhe ministres së financave

Më shumë..

Shkup, 29.08.2019

Lejohet hapja e llogarive në shërbimet e huaja elektronike për transaksione për qëllime komerciale

Mbahet mbledhja e rregullt e Këshillit të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 14.08.2019

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 01.08.2019

Mbahet mbledhja e shtatë e Komitetit për Stabilitet Financiar

Më shumë..

Shkup, 25.07.2019

Miratohet Raporti për Stabilitet Financiar në vitin 2018 dhe Raporti i fundit Tremujor i Bankës Popullore

Mbahet mbledhja e rregullt e Këshillit të Bankës Popullore

Më shumë..

Dubrovnik, 16.07.2019

Angelovska-Bezhoska në tryezë të rrumbullakët me Tao Zhang nga FMN: Diskutim për sfidat e tregut të punës dhe ndikimi i trendeve demografike

Më shumë..

Shkup, 10.07.2019

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 01.07.2019

Angelovska-Bezhoska në Konferencën Vjetore dhe Asamblenë e Përgjithshme Vjetore të BIS-it

Më shumë..

Shkup, 18.06.2019

Mbledhje e Konstituencës në Shkup: ekspertë të shquar ndërkombëtarë do të diskutojnë mbi temat kryesore ekonomike

Më shumë..

Frankfurt, 13.06.2019

Angelovska-Bezhoska në Konferencën e BQE-së

Më shumë..

Shkup, 12.06.2019

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 11.06.2019

Mbledhja e sivjetshme e Konstituencës Holandeze-Belgjiane të FMN-së dhe Grupit të Bankës Botërore do të mbahet në Shkup

Më shumë..

Shkup, 06.06.2019

Viceguvernatorja Mitreska në tryezën e rrumbullakët të organizuar nga CEF

Më shumë..

Ohër, 05.06.2019

Rrugës drejt BE-së, Maqedonia e Veriut hap dyert për ndryshim të peizazhit të pagesave

Përfundon me sukses Konferenca e 12-të për Pagesa dhe Infrastrukturë të Tregut

Më shumë..

Ohër, 04.06.2019

Konferenca e Bankës Popullore: Do të inkurajohen aktivitetet për përmirësim të ndjeshëm të tregut të shërbimeve të pagesave në vend

Më shumë..

Filloi Konferenca e 12-të për pagesa dhe infrastrukturë të tregut nën organizimin e Bankës Popullore

Më shumë..

Të hënën fillon Konferenca e 12-të e Bankës Popullore për pagesa dhe infrastrukturë të tregut

Më shumë..

Shkup, 31.005.2019

Takim me nënkampionët e Kuizit Evropian të Parasë

Zhvillohet një takim me rastin e përfundimit të Ditëve të Edukimit Financiar

Më shumë..

Shkup, 30.05.2019

Miratohen Plani strategjik dhe Programi për aktivitet hulumtues të Bankës Popullore për periudhën e ardhshme trevjeçare dhe miratohen disa vendime nga sfera e operacioneve bankare

Mbahet mbledhja e rregullt e Këshillit të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 30.05.2019

Publikohet Informacioni vjetor mbi pagesat në vend për vitin e kaluar

Më shumë..

Shkup, 29.05.2019

Zhvillohet një takim midis guvernatores Angelovska-Bezhoska dhe presidentit Pendarovski

Më shumë..

Shkup, 28.05.2019

Ditët e Edukimit Financiar filluan me një interes të madh midis qytetarëve

Më shumë..

Shkup, 22.05.2019

Angelovska-Bezhoska në konferencën „Dialogu Ekonomik-Financiar me BE-në - nga rekomandime në masa reformuese“

Më shumë..

Shkup, 20.05.2019

Takim Angelovska-Bezhoska - Osmani: Banka Popullore është e angazhuar për proceset e integrimit evropian

Më shumë..

Bruksel, 17.05.2019

Guvernatorja në Bruksel: Vlerësime pozitive nga KE-ja për politikën monetare, vazhdojmë të punojmë intensivisht në forcimin e stabilitetit financiar

Më shumë..

Bruksel, 17.05.2019

Angelovska-Bezhoska dhe Tevdovski në Dialogun Ekonomik dhe Financiar ndërmjet BE-së dhe Ballkanit Perëndimor dhe Turqisë

Më shumë..

Shkup, 15.05.2019

KPOM: Zhvendosje të favorshme në ekonomi

Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë Operative Monetare të Bankës Popullore

Më shumë..

Shkup, 09.05.2019

Miratohet Raporti i fundit tremujor i Bankës Popullore dhe parashikimet makroekonomike për periudhën e viteve 2019-2021

Mbahet mbledhja e rregullt e Këshillit të Bankës Popullore

Më shumë..