Соопштенија

28.03.2020

Денарот е и ќе остане стабилен – нема промени на нивото на неговиот девизен курс

Прочитај повеќе..

26.03.2020

ДОНЕСЕНА Е УРЕДБАТА: Промената на договорните услови за кредитите на засегнатите граѓани и фирми ќе може да се врши побрзо и поедноставно

Заедничко соопштение на Народната банка и Министерството за финансии

Прочитај повеќе..

22.03.2020

Ангеловска-Бежоска: Можностите за промена на договорните услови се поповолни за засегнатите граѓани од мерка само со мораториум, се работи на уредба за ефикасно и брзо спроведување

Прочитај повеќе..

20.03.2020

Донесени регулаторни измени: Се овозможува поголема флексибилност за банките и штедилниците заради олеснување на финансискиот товар на корисниците на кредити

Прочитај повеќе..

Настани

 

Објави - Огласи

Економија за секого