Njoftime

06.12.2019

Punëtori në Bankën Popullore: Do të përgatitet një Strategji kombëtare për mbështetje të fintech sektorit

Më shumë..

28.11.2019

Angelovska-Bezhoska në Fintech forumin 17+1 të nivelit të lartë në Vilinus: Avancimet në fushën e pagesave digjitale mund të kontribuojnë në rritjen e vëllimit të tregtisë dhe në këtë mënyrë në rritjen e ekonomive

Më shumë..

26.11.2019

Platforma diskutuese e Ana Mitreskës, viceguvernatore e Bankës Popullore, në Takimin e 42-të të Klubit të Guvernatorëve të Bankave Qendrore nga Azia Qendrore, Rajoni i Detit të Zi dhe Ballkanit

Më shumë..

22.11.2019

Prezantimi i Anita Angelovska-Bezhoskës, guvernatore e Bankës Popullore, në konferencën ndërkombëtare „Rreziqet dhe mundësitë në një sektor financiar dinamik - Perspektiva zhvillimore“, organizuar nga Banka Qendrore e Kosovës

(vetëm në gjuhën angleze)

Më shumë..

Ngjarje

Lajmërime - Shpallje

Ekonomi për të gjithë

Ç’është rreziku i kursit të këmbimit dhe si të mbroheni?

Më shumë..