Соопштенија

19.09.2017

Соопштение на НБРМ, 19.9.2017 година

На 14 септември во Народната банка се одржа 26. сесија на Клубот на истражувачите

Прочитај повеќе..

19.09.2017

Говор на Анита Ангеловска-Бежоска во рамки на конференцијата во организација на Агенцијата за капитално финансирано пензиско осигурување (МАПАС) по повод одбележување на Денот за пензиска свесност - 15ти септември, Хотел Континентал, Скопје

Прочитај повеќе..

13.09.2017

Соопштение на НБРМ, 13.9.2017 година

На 12 септември 2017 година се одржа редовна седница на Комитетот за оперативна монетарна политика на НБРМ, на која беа разгледани состојбите во домашната економија, движењата на меѓународните и домашните финансиски пазари и показателите за домашната економија

Прочитај повеќе..

Настани