Соопштенија

18.01.2018

Соопштение на НБРМ, 18.01.2018 година

Монетарни движења во Република Македонија: декември 2017 година

Прочитај повеќе..

11.01.2018

Соопштение на НБРМ, 11.01.2018

Народната банка на Република Македонија (НБРМ), во соработка со Фондот за развој на Европскиот фонд за Југоисточна Европа (ЕФСЕ ДФ), изготви две едукативни брошури, наменети за младата популација во државата

Прочитај повеќе..

Настани

Ковани пари за колекционерски цели

26.12.2017

Кована пара за колекционерски цели: „Вера, Надеж, Љубов и мајка им Софија“

Прочитај повеќе..