Соопштенија

01.06.2020

Објавени резултатите од анкетата на ОЕЦД-ИНФЕ за мерење на нивото на финансиската писменост на возрасното население во Југоисточна Европа

Прочитај повеќе..

31.05.2020

Ангеловска-Бежоска за „Глобал капитал“: И дури се справуваме со корона-кризата не треба да заборавиме на структурните реформи со коишто ќе се зголеми долгорочниот потенцијал на економијата

Прочитај повеќе..

30.05.2020

Заеднички да го заштитиме јавното здравје

Препораки во врска со исплатата на паричната помош од социјална и детска заштита

Прочитај повеќе..

29.05.2020

Позначајни движења кај каматните стапки на банките и штедилниците, движењата во платниот биланс и движењата кај останатите финансиски институции

Прочитај повеќе..

Настани