Соопштенија

18.12.2018

Јавен повик до основните и средните училишта во Република Македонија

Македонската банкарска асоцијација во соработка со Министерството за образование и наука, Народната банка на Република Македонија и Комисијата за хартии од вредност на Република Македонија

Прочитај повеќе..

18.12.2018

Склучен меморандум за соработка помеѓу НБРМ и МБА во сферата на финансиската едукација и финансиската инклузија

Прочитај повеќе..

12.12.2018

КОМП: Во услови на поволни движења на девизниот пазар донесена одлука за намалување на основната каматна стапка

Прочитај повеќе..

Настани

 

Ковани пари за колекционерски цели