Соопштенија

06.12.2019

Работилница во Народната банка: Ќе се подготвува Национална стратегија за поддршка на развојот на финтек-секторот

Прочитај повеќе..

29.11.2019

Позначајни движења кај каматните стапки на банките и штедилниците, движењата кај останатите финансиски институции и движењата во платниот биланс

Прочитај повеќе..

28.11.2019

Ангеловска-Бежоска на Финтек-форумот 17+1 на високо ниво во Вилнус: Унапредувањата во сферата на дигиталните плаќања можат да придонесат за  зголемување на обемот на трговијата, а со тоа и зa растот на економиите

Прочитај повеќе..

26.11.2019

Платформа за дискусија на Ана Митреска, вицегувернерка на Народната банка, на 42. средба на Клубот на гувернерите на централните банки од Централна Азија, Црноморскиот Регион и балканските земји

Прочитај повеќе..

Настани

Објави - Огласи

Економија за секого