Соопштенија

27.07.2017

Соопштение на НБРМ, 27.07.2017

Советот на Народната банка на Република Македонија денес ја одржа својата седма седница

Прочитај повеќе..

21.07.2017

Соопштение на НБРМ, 21.07.2017

Од јули 2017 година Народната банка на Република Македонија ќе започне со објавување на нови детални прегледи за состојбата на вложувањата на резиденти во странски хартии од вредност

Прочитај повеќе..

21.07.2017

Соопштение на НБРМ, 21.07.2017

Монетарни движења во Република Македонија: јуни 2017 година

Прочитај повеќе..

Настани