Соопштение на НБРМ, 9.5.2018 година

Одржана редовна седница на Комитетот за оперативна монетарна политика на НБРМ

Прочитај повеќе..

Соопштение, 9.5.2018 година

Гувернерот Богов претседаваше со годишниот состанок на Управниот одбор на Регионалната меѓународна организација ЦЕФ

Прочитај повеќе..